previous pauseresume next

تسلیت

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت نابهنگام دوست عزیز و دانشمند پیشروی وطن، آقای دکتر محمود شیخ زین الدّین ، معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس پیشین شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ، که سالها خالصانه تلاش نمودند تا راه، برای فناوریهای نوین و تجاری سازی آنها هموار گردد و درخت تولید ملی ، اشتغال و علم پر ثمرتر گشته ،و میوه آن به جان مردم این سرزمین بنشیند را خدمت خانواده محترم و داغدیده ایشان ، جامعه صنایع غذایی کشور و همه فرهیختگان و نخبگان این سرزمین ،صمیمانه تسلیت عرض می نمایم .روحشان شاد و قرین رحمت واسعه الهی باد. ( دکتر محمد سالکی مدیر عامل انجمن غذا ، صنعت ، سلامت ۱۲ خردادماه ۱۳۹۷ )

راه هایی برای مبارزه با سرطان

برای کاهش خطر سرطان نکات زیر را به خاطر بسپارید: *استفاده از محصولات ارگانیک و یا سالم اثر برخی از آفت کش های موثر بر سرطان را کم می کند * همیشه از سبزیجات و میوه ها به طور روزانه مصرف کنید * از مواد غذایی که دارای فیبر هستند مصرف کنید

اهمیت مصرف متعادل پروتئین از طریق مواد غذایی مصرفی روزانه

پروتئین در همه جای بدن یافت می شود. عضلات، پوست، مو، استخوان و خون ما عمدتا از پروتئین ساخته شده است. به همین دلیل مصرف روزانه پروتئین اهمیت زیادی دارد. کمبود پروتئین موجب مشکلات زیادی برای بدن انسان می شود و این کمبود دارای طیف وسیعی از علائم است.

ادویه جات و تقلبات رایج در آنها

ادویه جات یکی از مواد ضروری برای تهیه غذاهای مختلف هستند و دارای ترکیبات مفید و فرا سودمند می باشند، به عبارت دیگر مصرف ادویه ها تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن دارند. معمولا ادویه جات قیمت زیادی دارند و با کیفیتهای مختلف عرضه می شوند. از طرفی متاسفانه انواع تقلبی و ناسالم و با کیفیت بسیار کم ادویه ها هم وجود دارد. باید به این نکته توجه داشت که امکان تقلبی بودن، ناسالم بودن، آلوده بودن و نا مرغوب بودن ادویه های ساییده بیشتر است.

انتخاب صحیح مواد غذایی و تغذیه صحیح برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از بیماریهای غیر مسری

توجه به نوع غذا و تغذیه مناسب اثر قابل توجه بر بیماریهای غیر واگیر دار از جمله سرطانها، بیماریهای قلب و عروق، دیابت، چاقی، آلزایمر، کبد چرب و امثال آنها دارد.

صفحه‌ها

اشتراک در انجمن غذا ، صنعت، سلامت RSS